Barion Pixel KINDA Clothing - About us
Home New Shop Christmas Essentials
About us Contact FAQ Search
Log in Register

About Kinda...

About Kinda...

A 2020-ban Kárpáti Rebeka által indított KINDA clothing egy minőségi, elsősorban one piece alapdarabokat készítő magyar ruhamárka ami egyszerre nőies, csinos, mégis végtelenül kényelmes és egyszerű megoldást kínál a mindennapokra letisztultságával, jólkombinálhatóságával és szépségével a XXI. századi tudatos, modern nő számára.

"Több mint 10 éve dolgozom a média és a televízió világában. Modellként és műsorvezetőként számos márkával dolgoztam már együtt, így a folyamatos tanulás, tapasztalatszerzés után kialakult a saját stílusom, amit leginkább a letisztult, nőies és praktikus jelzőkkel írnék le.
Mindig is hiányérzetem volt a magyar ruhapiacot illetően, hiszen számomra sosem volt egyetlen egy olyan márka sem Magyarországon, aminek minden darabjára illenének ezek a jelzők és teljességgel az én stílusomat képviselte volna, így rengeteg utánajárás, gondolkodás és tervezés után arra jutottam, hogy előveszek egy már több mint 10 éves gyermekkori álmot és megvalósítom én.
Bízom benne, hogy vásárlói számára a KINDA megkönnyíti és feldobja a mindennapokat, valamint elhozza azt a magabiztos, könnyed és harmonikus életérzést, amit a ruháink által szeretnék átadni."

- Kárpáti Rebeka