Barion Pixel KINDA Clothing - FAQ
Home New Shop About us Contact FAQ Search
Log in Register

FAQ

Q: HOGYAN TUDOK RENDELNI?

A: VÁLASZD KI A MEGVÁSÁROLNI KÍVÁNT TERMÉKET ÉS KATTINTS RÁ. VÁLASZD KI A MEGFELELŐ MÉRETET, MAJD KATTINTS A „KOSÁRHOZ ADÁS”-RA HA MÉG VÁLOGATNÁL, VAGY A „VÁSÁRLÁS”-RA, HA MÁR EGYBŐL LE IS ADNÁD RENDELÉSEDET. TÖLTSD KI A SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI ADATOKAT, FOGADD EL AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET, MAJD KÖVESD AZ UTASÍTÁSOKAT. A SIKERES FIZETÉS ÉS RENDELÉS LEADÁS UTÁN EGY VISSZAIGAZOLÓ EMAILT KÜLDÜNK, ÉS UGYANITT CSATOLJUK A SZÁMLÁDAT IS.

Q: HOL TALÁLOM A SZÁMLÁMAT?

A: FIGYELÜNK A KÖRNYEZETTUDATOSSÁGRA, ÍGY PRÓBÁLUNK MINÉL KEVESEBB PAPÍRT HASZNÁLNI. A RENDELÉSEDRŐL KAPOTT SZÁMLÁDAT ELEKTRONIKUSAN KÜLDJÜK KI A MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE A SIKERES FIZETÉS/RENDELÉS UTÁN AUTOMATIKUSAN. ( A BANKI ÁTUTALÁSOS RENDELÉSEK SZÁMLÁI RÉSZBEN MANUÁLISAN KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE A RENDELÉS ÖSSZEGÉNEK BEÉRKEZÉSE UTÁN, ÍGY EZ A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL SZEMBEN ELTARTHAT PÁR NAPIG.)

Q: MILYEN FIZETÉSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

A: OLDALUNKON JELENLEG BANKKÁRTYÁS FIZETÉS (A BARION RENDSZERÉN KERESZTÜL) VALAMINT BANKI ÁTUTALÁSOS FIZETÉS IS LEHETSÉGES. EZ UTÓBBI ESETBEN A RENDELÉSED ELKÜLDÉSÉNEK IDŐPONTJÁHOZ KÉPEST 3 MUNKANAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE ELUTALNI VÁSÁRLÁSOD ÖSSZEGÉT. ILYENKOR A KÖZLEMÉNY ROVATBAN MINDENKÉPP TÜNTESD FEL A TRANZAKCIÓSZÁMOT.

Q: MILYEN SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

A: JELENLEG GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL SZÁLLÍTUNK. A PONTOS SZÁLLÍTÁSI IDŐPONTRÓL ELŐZETES EMAILBEN ÉRTESÍT A FUTÁRSZOLGÁLAT.

Q: KÜLFÖLDRE IS RENDELHETEK?

A: IGEN, EURÓPÁN BELÜL. AZ ELÉRHETŐ ORSZÁGOK LISTÁJÁT MEGTALÁLOD KICSEKKOLÁS ELŐTT.

Q: HOGYAN TUDOK VISSZAKÜLDENI EGY TERMÉKET?

A: AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE JELEZNI ELÁLLÁSI SZÁNDÉKODAT E-MAILBEN, EZT KÖVETŐEN HORDATLAN/SÉRTETLEN ÁLLAPOTBAN, MINDEN TARTOZÉKÁVAL EGYÜTT VISSZAKÜLDHETED RENDELÉSEDET A KÖVETKEZŐ CÍMRE: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2, H épület (Bridge Logistics Kft.). HA BEÉRKEZETT A CSOMAGOD, VISSZAUTALJUK RENDELÉSED TELJES ÖSSZEGÉT 14 MUNKANAPON BELÜL . ILYEN ESETBEN KÉRLEK ÍRJ AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAIL CÍMRE.

Q: MÉGSEM JÓ A MÉRET. MIT TEGYEK?

A: AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE JELEZNI ELÁLLÁSI SZÁNDÉKODAT E-MAILBEN, EZT KÖVETŐEN HORDATLAN/SÉRTETLEN ÁLLAPOTBAN, MINDEN TARTOZÉKÁVAL EGYÜTT VISSZAKÜLDHETED RENDELÉSEDET A KÖVETKEZŐ CÍMRE: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2, H épület (Bridge Logistics Kft.). HA BEÉRKEZETT A CSOMAGOD, VISSZAUTALJUK RENDELÉSED TELJES ÖSSZEGÉT 14 MUNKANAPON BELÜL, ÍGY ÚJBÓL LEADHATOD RENDELÉSEDET AZ ÚJ MÉRETTEL. ILYEN ESETBEN KÉRLEK ÍRJ AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAIL CÍMRE.

Q: HÁNY NAP ALATT ÉRKEZIK MEG HOZZÁM A RENDELÉS?

A: A RAKTÁRON LÉVŐ RUHÁINK 3-9 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. AZ „ELŐRENDELHETŐ” STÁTUSZÚ RUHÁK 10-18 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA.

Q: HOVA FORDULJAK HA LENNE MÉG KÉRDÉSEM?

A: HA LENNE MÉG KÉRDÉSED, NYUGODTAN VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAILCÍMEN.