Barion Pixel KINDA Clothing - FAQ
Shop Trending FAQ About Contact Search
Log in Register

FAQ

Q: HOGYAN TUDOK RENDELÉST LEADNI?

A: VÁLASZD KI A RUHÁT AMIT MEG SZERETNÉL VÁSÁROLNI ÉS KATTINTS RÁ. VÁLASZD KI A MEGFELELŐ MÉRETET, MAJD KATTINTS A „KOSÁRHOZ ADÁS”-RA HA MÉG VÁLOGATNÁL, VAGY A „VÁSÁRLÁS”-RA, HA MÁR EGYBŐL LE IS ADNÁD RENDELÉSEDET. TÖLTSD KI A SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI ADATOKAT, MAJD KÖVESD AZ UTASÍTÁSOKAT. A SIKERES FIZETÉS ÉS RENDELÉS LEADÁS UTÁN EGY VISSZAIGAZOLÓ EMAILT KÜLDÜNK, ÉS UGYANITT CSATOLJUK A SZÁMLÁDAT IS.

Q: HOL TALÁLOM A SZÁMLÁMAT?

A: FIGYELÜNK A KÖRNYEZETTUDATOSSÁGRA, ÍGY PRÓBÁLUNK MINÉL KEVESEBB PAPÍRT HASZNÁLNI. A RENDELÉSEDRŐL KAPOTT SZÁMLÁDAT ELEKTRONIKUSAN KÜLDJÜK KI A MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE, AUTOMATIKUSAN A SIKERES FIZETÉS/RENDELÉS UTÁN.

Q: MILYEN FIZETÉSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

A: OLDALUNKON JELENLEG BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A BARION RENDSZERÉN KERESZTÜL VALAMINT BANKI ÁTUTALÁSOS FIZETÉS LEHETSÉGES.

Q: MILYEN SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

A: JELENLEG CSAK GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL KÜLDJÜK KI RENDELÉSEINKET. A PONTOS SZÁLLÍTÁSI IDŐPONTRÓL ELŐZETES SMS-BEN ÉRTESÍT A FUTÁRSZOLGÁLAT. LEHETŐSÉG LESZ FEBRUÁR 10-TŐL SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE IS HAMAROSAN MEGNYÍLÓ POP UP STORE-UNKBAN.

Q: KÜLFÖLDRE IS RENDELHETEK?

A: IGEN, EURÓPÁN BELÜL IS SZÁLLÍTUNK GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL. HA KÜLFÖLDRE RENDELNÉL, VEDD FEL FELÜNK A KAPCSOLATOT AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAIL CÍMEN. A: IGEN, EURÓPÁN BELÜL. EGYELŐRE CSAK E-MAILBEN, ELŐREUTALÁSSAL VESZÜNK FEL KÜLFÖLDI RENDELÉSEKET. HA KÜLFÖLDRE RENDELNÉL, VEDD FEL FELÜNK A KAPCSOLATOT AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAIL CÍMEN.

Q: HOGYAN TUDOK VISSZAKÜLDENI EGY TERMÉKET?

A: AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE JELEZNI ELÁLLÁSI IGÉNYEDET E-MAILBEN, ÍGY HORDATLAN/SÉRTETLEN ÁLLAPOTBAN, MINDEN TARTOZÉKÁVAL EGYÜTT VISSZAKÜLDHETED RENDELÉSEDET A KÖVETKEZŐ CÍMRE: KINDA Europe Kft. 1065 Budapest, Nagymező utca 14. B ép. 1. emelet/ 26. HA BEÉRKEZETT A CSOMAGOD, VISSZAUTALJUK RENDELÉSED ÖSSZEGÉT . ILYEN ESETBEN KÉRLEK ÍRJ AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAIL CÍMRE.

Q: MÉGSEM JÓ A MÉRET. HOGYAN TUDOM KICSERÉLNI A RENDELÉSEMET?

A: AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE JELEZNI MÉRET CSERE IGÉNYEDET E-MAILBEN. ÍGY HORDATLAN/SÉRTETLEN ÁLLAPOTBAN, MINDEN TARTOZÉKÁVAL EGYÜTT VISSZAKÜLDHETED RENDELÉSEDET A KÖVETKEZŐ CÍMRE: 1162 BUDAPEST, ÁLLÁS UTCA 8. A CSOMAG BEÉRKEZÉSÉTŐL SZÁMÍTOTT 10 MUNKANAPON BELÜL KIKÜLDJÜK AZ ÚJ MÉRETES TERMÉKET. MÉRET CSERE CSAK EGYSZER LEHETSÉGES.

Q: HÁNY NAP ALATT ÉRKEZIK MEG HOZZÁM A RENDELÉS?

A: A RAKTÁRON LÉVŐ RUHÁINK 5-6 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. AZ „ELŐRENDELHETŐ” STÁTUSZÚ RUHÁK 10-14 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA.

Q: HOVA FORDULJAK HA LENNE MÉG KÉRDÉSEM?

A: HA LENNE MÉG KÉRDÉSED, NYUGODTAN VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ INFO@KINDACLOTHING.EU EMAILCÍMEN.